Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Arūnės dienoraštis: paveldėti receptai

Jūs atspėjote – šiandien, kaip ir dera prieš šventes, kalbėsiu būtent apie jas, tačiau nelipsiu jums ant žaizdos ir neklausiu, ar nupirkote dovanas.  Aš pakviesiu jus į ypatingai nostalgišką žaidimą, kuris mane pačią jau dabar užbūrė savo jautrumu ir idėjomis.

Sveiki,

Jūs atspėjote – šiandien, kaip ir dera prieš šventes, kalbėsiu būtent apie jas, tačiau nelipsiu jums ant žaizdos ir neklausiu, ar nupirkote dovanas.  Aš pakviesiu jus į ypatingai nostalgišką žaidimą, kuris mane pačią jau dabar užbūrė savo jautrumu ir idėjomis.

Paveldėti patiekalai – patys gardžiausi

Sakykite, ką norite, bet mamos, močiutės, tėčio ar senelio paruošti patiekalai įsirėžia atmintin. Aš vien pagalvojusi apie močiutės varškėtukus arba skryliukus pajuntu tą stebuklingą aromatą, kuris sugrąžina į vaikystę.

Artėja Kūčios, ir aš jau žinau, kad mama, pagal senelio senelės receptą paruoš ypatingąjį patiekalą, kurio pavalgius nebesinori nieko kito (ilgai ilgai krosnyje troškinti burokėliai su silke ir džiovintais grybais).

Ar ir jūs nešiojatės galvoje (arba sąsiuvinyje) tokių nostalgiškų receptų? Pasidalinkite jais dalyvaudami naujame receptų konkurse. Konkursas startuos dar šią savaitę, o kol bus paskelbtas startas, užsukite į Delimano Chefs svetainę, registruokitės arba patikrinkite, ar prisimenate prisijungimus.

Delimano Chefs atgims tęsti tradicijas

Daugelis iš jūsų turbūt esate girdėję (o gal ir dalyvavę) Delimano Chefs konkurse, kuriame buvo galima laimėti virėjų kursus Italijoje. Žaidimas jau senokai baigėsi, tačiau dabar jis ruošiasi atgimti su nauju iššūkiu – „Mano paveldėtas receptas“.

Dalyvaukite ir laimėkite Delimano prizų. :)

Neringa Laurinaitienė dalinasi įspūdžiais

Ne veltui užsiminiau apie Delimano Chefs pirmąjį konkursą. Jį laimėjusi Neringa Laurinaitienė neseniai svečiavosi Italijoje ir su profesionalia virėja gamino įmantriausius patiekalus.

Nuoširdžiai džiaugiuosi už ją (ir baltai pavydžiu), nes jos įspūdžiai tikrai nuostabūs. Jūs taip pat galite sužinoti, kaip Neringai sekėsi Italijoje.

O mes greičiausiai susirašysime tik po Kalėdų. Tad, naudodamasi proga, viso kolektyvo vardu linkiu pačių šilčiausių įspūdžių, pačių gardžiausių patiekalų ir dosniausio Kalėdų Senelio.

Jūsų Arūnė